Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
-Beschrijving:
Op een geliefde, rustige locatie in Gronsveld staat deze stijlvolle, vrijstaande woning, gebouwd in landhuisstijl. Deze woning is gelegen op een ruim perceel van 638 m², en heeft een mooie lichtinval door de vele ramen. De woning is voorzien van o.a. een inpandige garage, een ruime omsloten tuin en 3 slaapkamers. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen o.a. in het “Savelsbos”. Maastricht centrum, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 min. te bereiken.

-Indeling:
-Kelder:
In de hal, gelegen naast de keuken, treft u de keldertrap aan die u toegang geeft tot de kelder. De royale kelder bestaat uit een gang (ca. 21 m²) en 2 kelderruimten van ca. 16 m² en 14 m² groot. De kelderruimten zijn praktische voorraadruimten maar kunnen b.v. ook als hobbyruimte e.d. worden gebruikt. In de kelder is de heteluchtverwarming gesitueerd.

-Begane Grond:
Het is mooi binnenkomen in de ruime, lichte hal (ca. 14 m²), hier bevindt zich de toiletruimte, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Verder treft u hier de toegangsdeur naar de woonkamer en naar de keuken. In de hal ligt een tegelvloer.
Binnenkomend in de sfeervolle, ruime woonkamer met semi-open keuken (samen ca. 64 m²) vallen de authentieke elementen op. De open haard en de houten balken aan het plafond zorgen voor veel sfeer. De voorkamer (straatzijde) is een knusse zithoek met veel lichtinval. De eetkamer is aan de zijkant van de woning gepositioneerd; via de eetkamer heeft u optimaal tuincontact, en is er via de openslaande deuren toegang tot de tuin. De gehele woonkamer is voorzien van een tegelvloer.
De semi-open keuken is smaakvol uitgevoerd in de stijl van de woning. De houten keuken is uitgevoerd in oud Hollands wit en voorzien van een keramische kookplaat, een oven, magnetron, een vaatwasser en een afzuigunit in schouwmodel uitgevoerd. Mooi is het donkergrijs composiet werkblad waarmee de keuken is afgewerkt. De tegelvloer loopt door tot in de keuken. De keuken biedt toegang tot de hal, waar de trap naar de kelder zich bevindt. Tevens biedt deze hal toegang tot de ruime garage.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree heeft u toegang tot de eerste verdieping. Hier treft u 3 slaapkamers en 1 badkamer. Over deze gehele verdieping ligt vloerbedekking.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 18 m² groot en voorzien van een deur naar de badkamer. Tevens biedt deze slaapkamer toegang tot het balkon (ca. 5 m² groot) aan de achterzijde van de woning.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 17 m² groot en voorzien van openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde van de woning.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot en beschikt over openslaande deuren naar het balkon (ca. 4 m² groot) aan de voorzijde van de woning.
-Badkamer: De betegelde badkamer is ca. 11 m² groot en voorzien van een ligbad, een douche en een dubbele wastafel.

-Tweede verdieping:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping is de zolder te bereiken. Deze zolder wordt momenteel gebruikt als berging.

-De garage:
De ruime garage (ca. 30 m²) is voorzien van een houten poort, en is te bereiken via een deur in de hal, en via de tuin. In de garage bevindt zich de wasmachine- en droger aansluiting, de garage is tevens praktisch voor het opbergen van spullen. Tevens beschikt de garage over een ruime bergzolder (ca. 40 m²) te bereiken via een vlizotrap.

-De tuin:
De poortjes aan de linker- en rechterzijde van de woning bieden toegang tot de tuin. De mooie, rustige tuin rondom de woning is voorzien van terrassen en veel groen. Door de vele hoekjes die gecreëerd zijn, is het aangenaam zitten met optimale privacy. De rust en de ruimte is een verademing! Het terras dat grenst aan de woonkamer is voorzien van een zonnescherm. Hier is het heerlijk vertoeven.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Centrale verwarming: heteluchtverwarming
-Deze woning is gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, gedeeltelijk met enkele beglazing.
-Energielabel G
-Een goed verzorgde, nette woning, doch enige modernisatie zal naar de huidige maatstaven nodig zijn.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
-Een strook aan de voorzijde van de tuin is in bruikleen gegeven door de Gemeente Eijsden-Margraten.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Gronsveld; een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 247
Inhoud woonhuis 965
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 638
Tuin rondom Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 247
Inhoud woonhuis 965
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 638
Tuin rondom Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij