Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Ubachsberg, een idyllisch dorpje in Voerendaal, bekend als het 'Land van Kalk'. Hier vind je uitgestrekte grasvelden, schilderachtige wijngaarden en fruitgaarden die het landschap sieren. Geniet van prachtige wandelingen door de natuurlijke schoonheid van dit gebied en ontdek de historische kalkovens die getuigen van het rijke verleden van de regio.

Stap binnen in deze prachtige jaren dertigwoning, waar karakter en modern comfort samenkomen. De woonkamer verwelkomt je met een charmante erker en naadloze overgang naar de open keuken. Een royale aanbouw biedt ruimte aan een gezellige eetkamer en handige bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers en een schitterende badkamer. De tweede verdieping biedt een ruime vierde slaapkamer. Geniet van de verzorgde voor- en achtertuin, compleet met vrij uitzicht, en ontdek het ware thuisgevoel in deze prachtige woning.

Deze prachtige woning laat u verwelkomen door warmte en charme die het te bieden heeft.

Betreedt deze woning via de uitnodigende ontvangsthal met sfeervolle tegelvloer, compleet met garderobe, meterkast, toegang provisiekelder en een stijlvol toilet met Venetiaans stucwerk, wandcloset en fonteintje.

De woonkamer straalt warmte uit dankzij het mooie lamelparket en beschikt over een houtkachel en een karakteristieke erker wat typerend is voor een jaren dertig woning.

De open keuken is een droom voor kookliefhebbers, met veel daglicht, overvloedige kastruimte en diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi heteluchtoven, koelkast en vaatwasser.

Via de woonkamer bereikt u de aanbouw met eetkamer, die overvloedig daglicht ontvangt door de dakramen en directe toegang biedt tot de tuin. De bijkeuken, met alle witgoedaansluitingen, maakt het plaatje compleet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Elke kamer baadt in het daglicht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De mooie laminaatvloer met strakke witte plint voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Bovendien biedt de slaapkamer aan de achterzijde extra privacy en comfort met het rolluik, zodat u in alle rust kunt genieten van een goede nachtrust.

Stap binnen in deze prachtige badkamer, een oase van luxe en comfort. De ruime inloopdouche, omgeven door glazen wanden, biedt een verfrissende start van uw dag. Ontspan in het half vrijstaande ligbad onder de sterrenhemel, een perfecte plek om tot rust te komen. De wastafel met dubbele waskommen biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse verzorging, terwijl de verlichte spiegel een vleugje elegantie toevoegt. Met het tweede toilet en de rolluiken geniet u van extra gemak en privacy, terwijl de aangename vloerverwarming uw comfort compleet maakt.

Ontdek de charme van de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap. De technische ruimte herbergt de cv-installatie, terwijl de slaapkamer pronkt met zijn karakteristieke balken en grote ramen die een adembenemend vrij uitzicht bieden. Met een laminaatvloer die warmte toevoegt aan de ruimte, is dit een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving.
Tevens bevindt er zich hier een trap naar de bergzolder voor extra berging.

Geniet van de ruime achtertuin, compleet met houtschuur, tuinhuis met water en elektra, groot grasveld, sfeervolle beplanting en een royaal terras waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht

VIER SLAAPKAMERS: Ontdek de ruimte en flexibiliteit van deze woning met vier comfortabele slaapkamers, perfect voor gezinnen van elke omvang of voor het creëren van een thuiskantoor of hobbyruimte.
GROTE AANBOUW: Geniet van extra leefruimte en mogelijkheden dankzij de royale aanbouw, waardoor er voldoende ruimte is voor familiebijeenkomsten, ontspanning of entertainment.
VRIJ UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE: Ervaar de rust en sereniteit van het prachtige vrije uitzicht aan de achterzijde van de woning, een perfecte omgeving om te genieten van de natuur en tot rust te komen na een drukke dag.
MOOIE LOCATIE MET VEEL WANDELMOGELIJKHEDEN: Gelegen op een ideale locatie met tal van wandelmogelijkheden in de omgeving, biedt deze woning een perfecte balans tussen rustig wonen en nabijheid van voorzieningen en natuurlijke schoonheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 551
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 391
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 551
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 391
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goossens Vastgoed