Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JE NIEUWE THUIS IN HEUSDENHOUT

Ben je starter, jong gezin, of gewoon op zoek naar meer ruimte? Dit huis in Heusdenhout biedt comfort en gemak met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Met een praktische indeling en een locatie dichtbij het centrum, is dit de ideale plek om je thuis te voelen.

DE HOOGTEPUNTEN VAN JE TOEKOMSTIGE WONING

Praktische Garage met Berging: Parkeer je auto en berg je spullen op zonder gedoe.
Ruime Keuken: Een keuken met moderne inbouwapparatuur die uitnodigt tot koken en samenzijn.
Gezellige Overkapping: Een overdekte buitenruimte met bar, ideaal voor ontspanning en sociale momenten.
Zolder met Mogelijkheden: Een ruime zolder met dakkapellen, geschikt als extra slaapkamer of hobbyruimte.
Veelzijdige Woning: Een huis met voor- en achtertuin, biedt ruimte voor persoonlijke invulling.

EEN HUIS DAT PAST BIJ JOUW LEVEN

Dit huis met een woonoppervlakte van 129 m² is slim ingedeeld en biedt ruimte voor iedereen. De tuin op het westen is ideaal voor de middag- en avondzon. Met vier slaapkamers is er genoeg plek voor een opgroeiend gezin of voor het creëren van een werkruimte.

BINNEN EN BUITEN IN HARMONIE

De overkapping in de tuin biedt een fijne plek om buiten te zijn, ongeacht het weer. Het is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van je eigen buitenruimte.

EEN KEUKEN DIE WERKT

De keuken is het kloppend hart van het huis, met voldoende ruimte en inbouwapparatuur die het dagelijks leven vergemakkelijken. Het is een plek waar je samenkomt en geniet van eten en drinken.

RUIMTE OM TE BENUTTEN

De zolderverdieping met dubbele dakkapel biedt flexibele ruimte die naar wens kan worden ingevuld. Het is een lichte en luchtige plek die extra waarde toevoegt aan het huis.

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN

Dit huis is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een ruimte waar je je eigen draai aan kunt geven. De voor- en achtertuin bieden mogelijkheden voor tuinliefhebbers of voor kinderen om te spelen.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT

Een garage met berging, een ruime keuken, een overkapping met bar, een zolder met dakkapellen vier slaapkamers, een ruime badkamer, en een huis met voor- en achtertuin maken dit huis tot een veelzijdige en comfortabele plek om te wonen.

SOCIAL MEDIA POST

Op zoek naar een nieuw thuis in Heusdenhout? ?? Dit huis heeft een garage, ruime keuken, gezellige overkapping, zolder met dakkapellen en een tuin op het westen. Perfect voor starters, gezinnen of als je gewoon meer ruimte nodig hebt. #Heusdenhout #Thuis #Wonen #Comfort

NEEM DE VOLGENDE STAP

Kun je jezelf al zien wonen in dit huis? Neem dan de volgende stap en kom eens kijken. Dit huis biedt een solide basis voor je toekomst. Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf wat dit huis jou te bieden heeft. Want thuis is waar je jezelf kunt zijn.


GARAGE MET BERGING De praktische garage biedt niet alleen een veilige plek voor je auto, maar ook genoeg ruimte voor fietsen, gereedschap en seizoensspullen. De aangrenzende berging is ideaal voor het opbergen van tuinmeubilair en sportuitrusting, waardoor je huis vrij blijft van rommel en je alles geordend en binnen handbereik houdt.

RUIME KEUKEN De keuken is het hart van het huis, ruim en uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. Het biedt voldoende werkruimte op het aanrecht en opbergmogelijkheden in de vele kasten. Of je nu een snelle maaltijd bereidt of een uitgebreid diner kookt, deze keuken is ontworpen om het dagelijks leven te vergemakkelijken en het samenzijn te bevorderen.

OVERKAPPING MET BAR De overkapping in de tuin is een verlengstuk van je woonruimte. Het is een gezellige plek met een ingebouwde bar waar je vrienden en familie kunt ontvangen. Hier kun je genieten van de frisse lucht, zelfs als het weer niet meezit. De loungehoek is perfect voor relaxte avonden en de bar nodigt uit tot gezellige borrels.

ZOLDER MET DAKKAPELLEN De zolder is een flexibele ruimte die dankzij de dubbele dakkapellen baadt in het licht. Het is een ideale extra slaapkamer, speelruimte voor de kinderen of een rustige werkplek. De inloopkast biedt extra opbergruimte en maakt de zolder tot een volwaardig deel van het huis.

VEELZIJDIGE WONING Dit huis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek die meegroeit met jouw behoeften. De voor- en achtertuin bieden ruimte voor ontspanning, spel en tuinieren. Of je nu een zonnige plek zoekt voor je lounge set of een veilige speelplek voor de kinderen, deze woning biedt binnen en buiten de ruimte om je leven in te richten zoals jij dat wilt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 193
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 193
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda