Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN BOEIMEER

Op zoek naar een sfeervol huis met moderne voorzieningen? Dit goed onderhouden jaren '50 huis in de populaire wijk Boeimeer biedt een zonnige tuin op het zuiden, een ruime uitgebouwde woonkamer een praktische open keuken en een moderne badkamer. Ideaal voor jonge gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woning in een fijne buurt.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Instapklare jaren '50 woning: Direct genieten zonder verbouwingsstress.
Gelegen in de gewilde wijk Boeimeer: Een prettige en centrale locatie.
Uitgebouwde woonkamer: Veel leefruimte met natuurlijk licht.
Volledig gerenoveerd in 2017: Modern wooncomfort met een klassieke uitstraling.
Tuinligging op het zuiden: Optimaal genieten van de buitenruimte.
EEN HUIS DAT LEEFT

Bij binnenkomst valt direct de harmonieuze balans tussen oud en nieuw op. De uitgebouwde woonkamer is het kloppend hart van de woning, waar je heerlijk kunt ontspannen. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een spoeleiland met bar en nodigt uit tot gezellige etentjes en lange avonden tafelen.

De woning telt vier slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een groeiend gezin of voor het creëren van een thuiswerkplek. De zolderslaapkamer is uitgerust met airconditioning, wat zorgt voor verkoeling tijdens de warme zomerdagen. De badkamer is licht en neutraal qua afwerking en er is een inloopdouche, een wastafel en toilet.

De tuin is een heerlijke plek om te vertoeven, met een gunstige ligging op het zuiden. Hier kun je van vroeg tot laat genieten van de zon.

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

De woning is in 2017 volledig gerenoveerd, wat zorgt voor een zorgeloze woonervaring. De woonkamer heeft een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en heeft openslaande tuindeuren. De dubbele dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht op de tweede verdieping.

De voortuin zorgt voor een vriendelijke uitstraling, terwijl de achtertuin privacy biedt. De woning is voorzien van dubbelglas aan de voorzijde en enkelglas aan de achterzijde op de begane grond en de eerste verdieping. Het dak is volledig voorzien van goed isolatie materiaal en er is gedeeltelijke gevelisolatie.

EEN KORTE BESCHRIJVING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze instapklare jaren '50 woning in Boeimeer combineert het beste van twee werelden: de charme van vroeger en het comfort van nu. De uitgebouwde woonkamer en open keuken vormen een ruimtelijk en licht geheel. De tuin op het zuiden biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 143
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 143
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda