Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer fraai gelegen en goed onderhouden (uitgebouwde) hoekwoning omgeven door een parkachtige, privacybiedende tuin met eigen garage en oprit, 4 slaapkamers, zeer lichte living van ca. 43m² en gelegen op een perceel van maar liefst 328m². De woning ligt op 1 van de mooiste en rustigste locaties van Breda-Zuid in de kindvriendelijke, gewilde woonwijk Overakker met vrij uitzicht over het naastgelegen speelveld en nabij het natuurgebied van landgoed Wolfslaar, de Bavelse Lei én de gezellige terrassen van ’t Ginnekenmarktje.

BIJZONDERHEDEN - Royale, uitgebouwde hoekwoning gelegen op een perceel van maar liefst 328m2 - Gelegen op 1 van de mooiste en rustigste locaties van Breda-zuid - Eigen garage met eigen oprit voor het parkeren meerdere voertuigen op eigen terrein - Prachtig vrij uitzicht over het naastgelegen speelveld - Privacybiedende tuin gelegen voor- naast en achter de woning waar de gehele dag van de zon kan worden genoten - Nabij natuurgebied van landgoed Wolfslaar, de Bavelse Lei én de gezellige terrassen van ’t Ginnekenmarktje en de uitvalswegen.

LIGGING EN OMGEVING De woning is gelegen in de wijk Overakker, deze wijk trekt veel jonge stellen en/of gezinnen met kinderen. In de buurt zijn veel voorzieningen aanwezig waaronder het overdekte winkelcentrum “De Burcht”, stadspark "Overakker", het Valkeniersplein, ’t Ginnekenmarktje, diverse scholen en sportaccommodaties. De woning ligt aan de rand van het buitengebied Wolfslaar en de Bavelse Lei waardoor er veel recreatie in de directe omgeving is zoals zwembad Wolfslaar en de kinderboerderij. Zowel het Mastbos als het Ulvenhouts bos zijn op korte afstand gelegen. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting de A27 en A16 eenvoudig aan te rijden.

BOUWKWALITEIT Deze woning is traditioneel gebouwd en erg goed onderhouden door de huidige eigenaar. De woning beschikt over een definitief energielabel E. In warm water wordt voorzien middels de boiler én in verwarming wordt voorzien middels de CV-ketel (merk Nefit, jaar 2005, jaarlijks onderhouden). De woning is in 2002 op de begane grond fors uitgebouwd waardoor hier veel extra leefruimte en extra daglichttoetreding is gecreëerd.

TUIN De fraaie, parkachtige en zeer privacy biedende achtertuin is gelegen voor, naast en achter de woning. De beschutte tuin is voorzien van een gazon van gras, bestrating, terras en borders met vaste volwassen beplanting. Vanuit de tuin is toegang tot de stenen garage en de oprit.

GARAGE/OPRIT Royale garage voorzien van een (handmatige) roldeur, praktische vliering en elektra/licht. De garage biedt desgewenst de mogelijkheid tot het parkeren van 1 voertuig. Voor de garage is de oprit gelegen die eveneens plaats biedt aan 1 voertuig.

INDELING BEGANE GROND

ENTREE Betegelde hal met trapopgang naar de 1e verdieping, kelderkast met meterkast, toiletruimte en toegang tot de living en keuken.

TOILETRUIMTE Toiletruimte voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

WOONKAMER De sfeervolle, uitgebouwde (2002) L-woonkamer (ca. 43m²) is voorzien van een houten (fineer) parket vloer, veel lichtinval door de grote raampartijen rondom, strakke plafondafwerking en (handmatig bedienbare) zonwering aan de voorzijde tegen de gevel. De woonkamer staat in (half)open verbinding met de keuken én met de tuin middels de openslaande tuindeuren.

(HALF) OPEN KEUKEN De eveneens deels uitgebouwde keuken is voorzien van o.a. een spoelbak, koelkast, vaatwasser (2019), een oven, een magnetron, gaskookplaat en diverse onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken geniet u een prachtig zicht over de tuin en is ook te tuin te bereiken middels een toegangsdeur.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS (1,2,3) Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en veel lichtinval middels de grote raampartijen. slaapkamer I gelegen aan de voorzijde (ca. 3.60 x 3.33m.) voorzien van een kunststof kozijn met dubbele beglazing en een elektrisch zonnescherm; (ouder) slaapkamer II gelegen aan de achterzijde (ca. 4.16 x 3.60m.) voorzien van een wastafel, houten kozijnen (deels dubbel/deels enkele beglazing) met toegang tot het balkon; slaapkamer III (ca. 2.93 x 2.05m.) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon en vaste kast.

BADKAMER Badkamer (ca. 2.00 x 1.75m.) gelegen aan de voorzijde en voorzien van een wastafel, bad-douchecombinatie en closet.

TWEEDE VERDIEPING Ruime voorzolder voorzien van dakraam en toegang tot slaapkamer IV. Op de voorzolder is eveneens de opstelplaats van de CV-ketel/boiler én de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

SLAAPKAMER (4) Lichte slaapkamer voorzien van schotten met bergruimte, dakkapel aan de achterzijde, verwarming en wastafel.

TER INFO Aangezien de woning ouder is dan 60 jaar zal in de NVM koopakte de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 328
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 328
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda