Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JE NIEUWE THUIS IN BRABANTPARK

Ben je een starter, single of een dynamisch duo op zoek naar een instapklare woonervaring? Dit leuke appartement in Brabantpark, Breda, biedt je een zorgeloze start met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Volledig gerenoveerd in 2016, met een zee aan licht in de woonkamer en een moderne en complete keuken. De openslaande deuren naar het balkon op het westen vangen de avondzon; een gouden randje aan je dag.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Renovatie: In 2016 is het appartement grondig vernieuwd.
Licht en Ruimte: De woonkamer is ruim en krijgt veel daglicht.
Twee balkons: Geniet van buiten zijn op je eigen balkon, zowel 's ochtends als 's avonds.
Moderne Keuken: Voorzien van kwaliteitsapparatuur van ATAG en Bosch.
Locatie: Centraal gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik.
EEN COMFORTABELE WOONERVARING

Dit appartement verwelkomt je met een gevoel van ruimte en licht. De woonkamer van 38m2 biedt flexibiliteit voor je inrichting en de keuken is uitgerust met betrouwbare apparatuur voor dagelijks gebruik. De slaapkamer is rustig gelegen en de badkamer is modern en functioneel met een inloopdouche, wastafelmeubel en er is een apart toilet.

Het complex uit 1957 heeft karakter en is goed onderhouden, met hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. De VVE is actief en de maandelijkse kosten zijn €121,- . Het trappenhuis is recent opgeknapt, wat bijdraagt aan een prettige binnenkomst.

BUITENRUIMTE VOOR ELK MOMENT

Met twee balkons heb je altijd een plek om van de buitenlucht te genieten. Of je nu de dag begint met een kop koffie in de zon of de avond afsluit met uitzicht op de ondergaande zon, dit appartement biedt het je.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

De woonkamer en keuken vormen samen een ruime leefruimte. De keuken is uitgerust met kwaliteitsapparatuur en biedt alles wat je nodig hebt om te koken. De VVE kosten zijn laag en het appartement is energiezuinig dankzij de dubbele beglazing en goed onderhouden kozijnen.

HIGHLIGHTS IN HET KORT

Dit appartement in Brabantpark is in 2016 gerenoveerd en biedt een moderne en comfortabele woonomgeving. De woonkamer is licht en de keuken is voorzien van goede apparatuur. De locatie is centraal, met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Benieuwd geworden? Kom dan eens kijken en ervaar zelf de sfeer en het comfort van dit appartement. Het is een solide basis voor wie wil wonen in een levendige omgeving met alle gemakken dichtbij. Plan een bezichtiging via onze website en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 183

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 183

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda