Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze bijzondere woning wil je echt niet missen! Een compleet gemoderniseerde jaren '30 tweekapper met 3 slaapkamers, riante woonkeuken, luxe badkamer en fijne- op het westen gelegen achtertuin. De kers op de taart is het in spouw gerealiseerde bijgebouw met kap en parking, ideaal voor beroep aan huis of hobbymatig gebruik.

Indeling

Begane grond: Bij binnenkomst betreed je een lichte hal met een terrazzo vloer, die leidt naar de prachtige woonkamer. De woonkamer, met een sfeervolle erker aan de voorzijde, is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (als hoofdverwarming) en een gezellige houtkachel. Een enkele treden verdiepte voorraadkast biedt extra opbergruimte. Een handig portaal aan de rechterzijde van de keuken fungeert als berging.

De moderne woonkeuken, compleet met keukeninrichting in hoekopstelling en met een eiland, is het hart van het huis en is voorzien van koelkast, diepvries, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. De keuken beschikt ook over openslaande deuren die leiden naar het overdekte terras, waar je kunt genieten van de rust en privacy van de tuin. Aangrenzend bevindt zich de cv. ruimte met opstelling cv. combiketel en de toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Achterin de aanbouw bevindt zich een luxe badkamer met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een toiletruimte. De grootste slaapkamer is uitgerust met een airco, terwijl alle kamers genieten van extra bergruimte in de nok. De toiletruimte is voorzien van een closet en wastafel in meubel.

Buiten: Buiten biedt een overdekt terras, kunstgras en verharding een ideale ruimte voor ontspanning en vermaak. Achter op het perceel staat het ruime bijgebouw, perfect voor hobby's of een beroep aan huis en voorzien van een sanitaire ruimte met toilet, douchecabine, opstelling voor de wasapparatuur en de tweede cv. combiketel. Voorts een grote multifunctionele ruimte (voorheen bar). De bovenverdieping van het bijgebouw, toegankelijk via een vaste trap, biedt twee extra kamers en een bergruimte. Een grote oprit met plaats voor vier auto's en een oplaadpunt maakt parkeren in het centrum een fluitje van een cent.

Bijzonderheden: • Deze compleet gemoderniseerde jaren '30 tweekapper heeft echt alles wat op je wensenlijstje staat en de woning is veel groter dan je aan de buitenkant zou vermoeden • Fantastische ligging, aan de achterzijde grenzend aan het Frans van Best Park en de gezellige Statie. Het dorpscentrum en de Markt liggen ook op loopafstand • Voorzien van 14 zonnepanelen (installatiejaar 2022) • Het vrijstaande bijgebouw met kap (totaal 65m² groot) is in spouw gebouwd en voorzien van elektra, water en verwarming. Multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld beroep aan huis, hobbyruimte, chillroom voor je kinderen of als mantelzorgwoning. • Basisschool (De Smelen), het Were Di college en de bushalte (bus naar Eindhoven) zijn op loopafstand gelegen • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels de nieuwe N69 en het snelfietspad

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 388
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 388
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars