Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Soms komt er een kans voorbij die je niet wil laten schieten... er is een huis te koop gekomen aan het grandioze Wilhelminapark. Een fraai uitgebouwde tussenwoning met luxe-, maatwerk keuken, een knusse stadstuin, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Dus bel ons snel want dan kan je droom zo maar eens werkelijkheid worden.

Indeling

Begane grond

Entree, hal met meterkast (vernieuwd in 2019), toiletruimte, trapopgang en enkele treden verdiepte kelderkast. Woonkamer met veel lichtinval en een prachtig zicht over het park. Aan de achterzijde is de woonkamer over de volle breedte uitgebouwd met alle ruimte voor een grote eettafel bij de luxe maatwerk keuken. Deze is uitgerust met 2 combi-ovens, een Quooker, koelkast, vriezer, gaskookplaat (voorbereid op inductie) en vaatwasmachine. De vloer in de woonkamer en hal is voorzien van PVC, in de aanbouw bevindt zich vloerverwarming maar de woonkamer kan ook verwarmd worden middels de airconditioning.

Eerste verdieping

Aan de overloop grenzen twee slaapkamers en twee badkamers. De badkamer aan de achterzijde is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede badkamer met inloopdouche. De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een dakterras.

Tweede verdieping

Op deze verdieping bevindt zich een kleine slaapkamer (momenteel in gebruik als kantoor) en een grote slaapkamer. Aan de voorzijde is een wasruimte en een cv-/bergruimte gesitueerd.

Tuin

Met veel groen en speelgelegenheden aan de voorzijde heb je in de achtertuin genoeg aan een fijne plek om te relaxen, ideaal gelegen op het zuiden met veel privacy aan de achterzijde. De tuin is voorzien van een achterom en een stenen berging.

Bijzonderheden:

• Fantastische ligging pal aan het park met het centrum en de markt op loopafstand! • Voorzien van 9 zonnepanelen (installatiejaar 2022) • Aanbouw over de volle breedte aan achterzijde gerealiseerd in 2006 • Kozijnen deels kunststof met HR++ beglazing en deels stalen kozijnen met enkele beglazing • cv combiketel betreft een huurinstallatie • Voorzien van airconditioning in de woonkamer en ouderslaapkamer

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 442

Overige

Perceel oppervlakte 113
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 442

Overige

Perceel oppervlakte 113
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars