Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al uw droomhuis willen realiseren? Dan hebben wij uw ideale (t)huis gevonden. Fraai gelegen aan een rustige straat met veel groen, treft u deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 647 m², welke u nog geheel naar eigen smaak en wensen kan aanpassen. Naast een grote vrijstaande garage met carport beschikt de woning over 4 slaapkamers op de verdieping, een royale living met prachtig uitzicht over de achtertuin, een praktische bijkeuken met zij-entree en een grote tuin gesitueerd op het zuiden! In de nabijheid treft u onder andere winkelvoorzieningen, scholen en het buitengebied. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 2 minuten rijden. Ervaar de mogelijkheden die deze woning u te bieden heeft en maak een afspraak voor een bezichtiging! Bouwjaar 1974, inhoud ca. 540 m³, woonoppervlak ca. 144 m², perceeloppervlakte 647 m².

Begane grond: entree, ruime hal met vide, meterkast, toilet met fontein en garderobe, royale living met gaskachel en glazen schuifpui met uitzicht op de achtertuin, open keuken met mooi groot zijraam en toegang tot bijkeuken met de stookopstelling en buitendeur. 1e verdieping: royale overloop, 4 slaapkamers waarvan allen voorzien van bergruimte achter de knieschotten en 1 toegang biedt tot het balkon, eenvoudige badkamer voorzien van wastafelmeubel en toilet. 2e verdieping: via vlizotrap bereikbare bergzolder met de omvormer zonnepanelen.

Bijzonderheden: - De woning is reeds voorzien van 10 zonnepanelen op het dak; - Inbouwapparatuur keuken: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie; - Gelegen op een goede locatie, aan een rustige en sfeervolle straat met veel groen; - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein; - Royale achtertuin gesitueerd op het zuiden; - In de nabijheid treft u onder andere uitvalswegen, winkelvoorzieningen, scholen en het buitengebied; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning dan nodigen wij u uit tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 647

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 647

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne