Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit prachtige hoekhuis gelegen aan de Magdalenapolder 30 in de gezellige wijk Vathorst-centrum in Amersfoort. Deze ruime en moderne hoekwoning is gebouwd in 2006 en is perfect voor jonge gezinnen en doorstromers die op zoek zijn naar een comfortabel thuis. En dankzij he energielabel A ben je ook nog eens milieubewust bezig en profiteer je van lage energiekosten. Laat me je rondleiden en je alle bijzondere kenmerken van dit huis laten zien!

Laten we beginnen met het vooraanzicht van de woning, dat meteen opvalt dankzij het doorlopende dakkapel van de 2e naar de 1e verdieping. Dit geeft niet alleen een unieke uitstraling aan de woning, maar zorgt ook voor extra ruimte en een prettige lichtinval.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de uitgebouwde woonkamer, waar veel natuurlijk licht naar binnen valt dankzij de grote raampartijen. Hier geniet je van een sfeervolle ambiance, mede dankzij de vloerverwarming onder de fraaie gietvloer die de gehele benedenverdieping verwarmt.

De moderne hoekkeuken, voorzien van een schiereiland met kwaliteitsinbouwapparatuur, is een ware eyecatcher in deze woning. Hier bereid je met gemak de lekkerste maaltijden terwijl je in contact blijft met je gasten of gezin. En als het weer het toelaat, open je de tuindeuren en creëer je een naadloze overgang naar
de op het zuiden gelegen achtertuin. Hier geniet je van het buitenleven met de nodige privacy.

Niet te vergeten is de vrijstaande geïsoleerde stenen berging met loopdeur en twee openslaande deuren, waar je terechtkunt voor extra opslag en/of voor klussen op de werkbank. Achter de berging is nog een houten schuur, ideaal voor bijvoorbeeld tuingereedschap.
Naast de woning is een zeer ruime houten berging met dubbele deuren aan de voor- en achterkant voor plek voor alle fietsen en eventuele hobby’s. In de achtertuin is ook een houten overkapping voor een gezellige zitplek in de schaduw.

Deze woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, waarvan er twee zijn vergroot door toepassing van een dakkapel. Ideaal voor gezinnen met kinderen, waar iedereen zijn eigen plekje kan vinden. En laten we vooral de moderne badkamer niet vergeten, compleet met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Hier kom je helemaal tot rust na een lange dag.

Met een perceeloppervlakte van 202,00 m2 heb je voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven. De achtertuin is een echt pareltje, met een oppervlakte van 70 m2 en bezonning vanuit het zuiden. Hier kun je heerlijk genieten van lange zomeravonden en gezellige familiebijeenkomsten. Deze achtertuin is een plek waar je tot rust kunt komen en je kinderen veilig kunnen spelen. De tuin is onderhoudsarm, zodat je meer tijd hebt om te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

De ligging van deze woning is ook ideaal. Je bevindt je namelijk in het bruisende Vathorst-centrum, waar je tal van voorzieningen binnen handbereik hebt. Denk aan winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Bovendien ben je binnen enkele minuten op de snelweg, waardoor je gemakkelijk naar andere delen van het land kunt reizen.

Kortom, deze prachtige hoekwoning aan de Magdalenapolder 30 in Amersfoort biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gelukkig gezinsleven. Kom snel een kijkje nemen en ervaar zelf de warmte en het comfort dat deze woning te bieden heeft. Je nieuwe thuis wacht op je!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. We staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomhuis!

Begane grond
Parkeren doe je voor de deur van deze uitgebouwde en royale hoekwoning, de gevel met het doorlopende dakkapel springen gelijk in het oog als je de woning bekijkt. De voortuin is onderhoudsarm en begrenst door een houten schutting, naast de woning is er toegang tot een extra berging die bv gebruikt kan worden als hobbyruimte. Entree met toegang tot de lichte en ruime hal, in de hal is er toegang tot de moderne toiletruimte die is uitgerust met een hangend toilet en fontein met meubel, het toilet beschikt over mechanische ventilatie, toegang tot de moderne meterkast en vaste trapopgang naar de 1e verdieping en garderoberuimte. Aan het eind van de hal is er toegang tot de uitgebouwde woonkamer, door het raam in de zijgevel krijgt de kamer extra veel licht, wat het woongenot vergroot. De grote trap bergkast in de woonkamer biedt de bewoner extra opbergruimte. De woonkamer grenst aan de zonnige achtertuin en is en is te bereiken door dubbele openslaande deuren aan de achterkant van de woning. Grenzend aan de woonkamer, aan de straatzijde, bevindt zich de moderne en met kwaliteit inbouwapparatuur uitgeruste U-keuken. De inbouwapparatuur bestaat uit; inductiekookplaat met rvs spatscherm en rvs afzuigkap, combi oven met kookprogramma’s, magnetron/stoom combi oven, vaatwasser, grote inbouwkoelkast en inbouw vriezer. Het schiereiland beschikt over een bar, een schiereiland met bar staat garant voor gezelligheid en sfeer. U creëert een warme, fijne plek in huis die ideaal is voor verschillende gelegenheden. Zittend op de barkruk genieten uw vrienden, kennissen of familie terwijl u kookt. Over de gehele benedenverdieping ligt een prachtige, levendige gietvloer met vloerverwarming.

1e verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers van verschillende afmetingen ( ca. 8 m², 15 m² en 12 m²). De kleinste slaapkamer (8 m²) is ideaal als baby-kinderkamer, in de nis is er ruimte om een losse kast te plaatsen of een vaste kast te maken. De middelgrote kamer (12 m²) is het meest geschikt voor de opgroeiende tiener die naast het bed en kast, ook nog een bureau kwijt kan. In de ouderslaapkamer van ca. 15 m² is er genoeg ruimte voor een riant 2
persoons bed en een grote kledingkast. De lichte badkamer is volledig betegeld en door gebruik te maken van een houten wastafel meubel geeft dit de
ruimte sfeer en een warme uitstraling. De badkamer beschikt over de volgende sanitaire voorzieningen; ligbad, inloopdouche , hangend toilet, houten wastafelmeubel met twee waskommen. Er valt natuurlijk licht in de badkamer en er kan natuurlijk en mechanisch worden geventileerd.

2e verdieping
Op de voorzolder is een wasmachine-en drogeraansluiting aanwezig en staat het mechanische ventilatiesysteem opgesteld met daarachter toegang tot bergruimte achter de knieschotten. Er is toegang tot twee ruime slaapkamers van respectievelijk ca.13 m² en 11 m², deze kamers zijn vergroot door toepassing van een dakkapel. De grootste slaapkamer heeft naast het licht van het raam aan de voorkant een extra zijraam, de ruimte heeft een strakke uitstraling. De andere slaapkamer ligt aan de achterkant van de woning en krijgt ook veel daglicht door het grote dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Ze zijn nu ingericht als slaapkamers maar u kunt er zelf een bestemming aan geven.

De achtertuin is een echt pareltje, met een oppervlakte van 70 m2 en bezonning vanuit het zuiden. Hier kun je heerlijk genieten van lange zomeravonden en gezellige familiebijeenkomsten. Deze achtertuin is een plek waar je tot rust kunt komen en je kinderen veilig kunnen spelen. De tuin is onderhoudsarm, zodat je meer tijd hebt om te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Daarnaast is er een zijtuin met een schutting en een poortdeur die leidt naar de aangrenzende steeg. De tuinmuur is verhoogd en voorzien van een houten borstwering met een met overkapping voorzien van sfeervol katoenen doek. Dit geeft niet alleen extra privacy, maar creëert ook een gezellige sfeer in de tuin.

Naast de woning is een houten berging geplaatst, die perfect kan dienen als hobbyruimte. Hier kun je al je spullen opbergen, zonder dat ze in de weg staan. Daarnaast is er ook nog een vrijstaande, geïsoleerde berging met dubbele deuren in de achtertuin. Genoeg ruimte dus voor al je fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

Voortuin: Welkom in je nieuwe thuis
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale voortuin, die toegang biedt tot de houten berging aan de zijgevel.

Bijzonderheden
- Royale hoekwoning op ruim perceel met 5 slaapkamers
- Moderne gietvloer met vloerverwarming over de gehele benedenverdieping
- Vrijstaande stenen berging met aangebouwde houten berging en extra houten berging naast de woning
- Zonnige achtertuin op het Zuiden, zeer geschikt voor zonnepanelen.
- Kindvriendelijke en aantrekkelijke buurt in de populaire wijk Vathorst in Amersfoort (de beste stad van Europa)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 490
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 202
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.8
Tuin breedte 7.9
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 490
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 202
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.8
Tuin breedte 7.9
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?