Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij willen graag deze royale en goed onderhouden HOEKWONING op een rustige en kindvriendelijke locatie bij u onder de aandacht brengen! Deze woning in het mooie Nijkerkerveen heeft veel pluspunten. Zo is er een eigen oprit aanwezig voor het parkeren van uw auto, is de tuin zeer royaal en zonnig, zijn er drie slaapkamers aanwezig (en mogelijkheden voor een vierde slaapkamer) en kunt u er op vertrouwen dat de woning goed onderhouden en met plezier bewoond is. Nu is het tijd voor een nieuwe eigenaar die zich hier thuis gaat voelen!

U bent van harte welkom om deze ideale gezinswoning met ons te bezichtigen.

Bouwjaar 2003. Woonoppervlak 108 m2. Perceeloppervlak 255 m2. Energielabel A.

INDELING

Begane grond: entree, ruime hal met toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De royale en keurig verzorgde woonkamer is heerlijk licht door de aanwezige raampartijen. Er ligt een houtenvloer en de wanden zijn voorzien van spuitwerk. Een fijne ruimte om hier uw eigen heerlijke zit- en eethoek te creëren. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de straat. De hoekopstelling beschikt over een gasfornuis, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft, u via een hal, toegang tot de achtertuin. De hal, of wel ‘’het klompenhok’’, is een praktische ruimte voor bijvoorbeeld de kapstok en een schoenenrek. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van sierbestrating, een terras met zonnescherm, beplanting en een gazon. De tuin is ruim van formaat dus zal voor veel plezier zorgen als bij fijne temperaturen. De vrijstaande stenen berging achterin de tuin beschikt over elektra.

Eerste verdieping: overloop met toegang naar de 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn in goede en verzorgde staat en zijn allen afgewerkt met behang op de wanden en op de vloer ligt vloerbedekking. De badkamer heeft een lichte kleurstelling en is ingericht met een douchecabine, wastafel met spiegel, radiator en aansluiting voor een toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap is de royale zolderverdieping te bereiken. Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking en het aanwezige dakvenster zorgt voor inval van daglicht. Hier bevinden zich eveneens de witgoedaansluitingen, de CV-ketel (Remeha 2013) en de MV box.

Bijzondere kenmerken: - Royale hoekwoning met eigen oprit - Keurige afwerking - Drie slaapkamers op de verdiepingen - Energielabel A - Zonnig gelegen achtertuin met vrijstaande stenen berging - Rustig gelegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 255

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 255

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij