Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Lindelaan 14 in Oosterhout

Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning biedt veel ruimte en mogelijkheden. Met een royale woonkamer, een dichte keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een tuin op het zuidoosten, een garage/hobbyruimte en een heerlijke serre, is deze woning ideaal voor wie zoekt naar een combinatie van sfeer, functionaliteit en buitenleven.

INDELING

BEGANE GROND

Bij binnenkomst betreedt u de hal met toegang tot de woonkamer en de trap naar de bovenverdieping.

De woonkamer is royaal en sfeervol, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Aangrenzend bevindt zich de dichte keuken, voorzien van apparatuur en een ruime kelderkast. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken die naar de badkamer en toilet leidt.

Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de binnenplaats die leidt naar de serre, een heerlijke plek om het hele jaar door van de tuin te genieten.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. De slaapkamers bieden comfortabele leefruimte en zijn voorzien van genoeg lichtinval. De vliering biedt veel bergruimte.

EXTERIEUR

De tuin op het zuidoosten is een zonnige oase, perfect voor ontspanning en gezelligheid en biedt veel privacy. De carport biedt niet alleen parkeergelegenheid maar ook extra ruimte voor creatieve bezigheden samen met de garage/hobbyruimte.

OMGEVING

Lindelaan 14 is gelegen in een rustige buurt van Oosterhout, dichtbij scholen, winkels en uitvalswegen. Het gezellige stadscentrum en diverse recreatiegebieden zijn gemakkelijk bereikbaar.

KORTOM

Lindelaan 14 in Oosterhout is een mooie 2-onder-1-kapwoning met drie slaapkamers, een ruime woonkamer, een tuin op het zuidoosten en extra's zoals een garage/hobbyruimte en een serre. Deze woning biedt een ideale combinatie van comfortabel wonen en genieten van het buitenleven. Ervaar zelf de warmte en ruimte die deze woning te bieden heeft.

Kenmerken: - Circa 100m2 woon opp; - Circa 60m2 inpandige hobby/werkruimte; - Ruime tuin op het Zuidoosten; - Rustig gelegen in doodlopende straat; - Voorzien van Airconditioning; - Voorzien van Carport; - CV uit 2020;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 310
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 310
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda