Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een huis dat van alle gemakken is voorzien! Deze fraaie woning, gelegen aan de Asselijnhof, heeft energielabel A en 112 m2 aan woonoppervlak. Met een lichte woonkamer, fijne keuken, vier ruime slaapkamers, luxe sanitair en een grote tuin waar het heerlijk toeven is, biedt dit huis puur wooncomfort. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de locatie van deze woning, in een leuke buurt met parken, scholen, winkels en uitvalswegen dichtbij. Kortom, een plek waar je jouw woondromen werkelijkheid maakt!

Over de ligging en de buurt: Deze fraaie woning is gebouwd in 1981 en gelegen aan de Asselijnhof in Oosterhout. Het huis bevindt zich in de leuke Schildersbuurt. Je woont in een groene omgeving met tal van mogelijkheden voor wandelen, fietsen en recreatie. Op steenworp afstand vind je de prachtige Vrachelse Heide. In de directe omgeving zijn er allerlei sportfaciliteiten beschikbaar, waaronder een voetbalclub, tennisvereniging en honkbalclub.

Het gezellige centrum van Oosterhout ligt op slechts 10 minuten fietsafstand. Midden in het levendige Oosterhoutse centrum vind je winkelcentrum Arendshof. Dit overdekte winkelcentrum voorziet jou van meer dan 60 winkels. De winkels variëren hier van modezaken en boetieks tot ketens van bekende merken. In en rondom het winkelcentrum zijn ook een aantal sfeervolle restaurants, cafés en terrassen gelegen.

De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool, het voortgezet onderwijs en de bushalte zijn op loopafstand gelegen. De woning heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. Je woont dichtbij de A16, A27 en A59.

Indeling van de woning:

Begane grond: Via de betegelde voortuin bereik je de stenen berging en voordeur van deze instapklare woning. Achter de voordeur bevindt zich de gerenoveerde entreehal, die toegang biedt tot de meterkast, een netjes afgewerkte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje (2023), de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De royale woonkamer is voorzien van een prachtige laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn hoogwaardig afgewerkt. Aan de achterzijde heeft de woonkamer een brede raampartij en een openslaande glazen deur. Hierdoor geniet je van een prettige lichtinval in de woonruimte.

Aan de voorzijde van de woning is de mooie open keuken gelegen. De keuken staat in hoekopstelling en is te herkennen aan de crème keukenkastjes en het houtkleurige werkblad. Je beschikt hier over een vaatwasser, oven, koelkast en keramische kookplaat. De keukenruimte is voorzien van een groot raam, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt.

Eerste verdieping: Via de trap in de entreehal bereik je de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Op de eerste verdieping van het huis vind je de trap naar de tweede verdieping, de eerste drie slaapkamers en de badkamer.

Twee van de drie slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers beschikken over een schitterende laminaatvloer en keurig afgewerkte muren en plafonds. De lichtinval is in iedere slaapkamer uitstekend.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde op de eerste verdieping. Deze ruimte is in 2023 nog gerenoveerd en straalt veel luxe uit. Je treft hier een zwevend toilet, badmeubel met wastafel en inloopdouche aan. De ruimte wordt met inbouwspots verlicht.

Tweede verdieping: De trap op de eerste verdieping biedt toegang tot de overloop van de tweede verdieping. Op de overloop vind je de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Via de overloop is de vierde slaapkamer van de woning bereikbaar. Deze slaapkamer is ruim opgezet en kleurrijk afgewerkt. De kamer is uitgerust met een lichte laminaatvloer en een brede raampartij. Aan twee kanten heb je toegang tot een berging om spullen op te bergen.

Tuin: Het huis beschikt over een royale en goed onderhouden achtertuin. De tuin bestaat uit een mix van bestrating en groen en biedt veel mogelijkheden dankzij de beschikbare ruimte. Het is op verschillende plekken in de tuin mogelijk om een loungeplek te realiseren, maar er is ook ruimte voor speelgelegenheid voor kinderen.

Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een prachtige houten overkapping waar je heerlijk overdekt kunt loungen. Door de schuttingen ervaar je volop privacy. De achtertuin is, net als de voortuin, voorzien van een berging. De houten berging aan de achterzijde biedt ruimte om spullen op te bergen en fietsen te stallen. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning: • Instapklare woning met heerlijke tuin • Vier slaapkamers, fijne keuken en uitstekend sanitair • Badkamer in 2023 en toilet in 2024 gerenoveerd • Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, rolluiken en zonneschermen • Gelegen in een rustig hofje • Vlakbij winkels en scholen • Uitvalswegen snel bereikbaar • Energielabel: A en 10 zonnepanelen (2023)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 378

Overige

Perceel oppervlakte 252
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 378

Overige

Perceel oppervlakte 252
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout