Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een huis dat van alle gemakken is voorzien! Deze prachtige woning, gelegen aan de IJzertijd, biedt puur wooncomfort. Met 121 m2 aan woonoppervlak, een royale en lichte woonkamer, uitgebreide keuken, 5 slaapkamers, luxe sanitair en een fraai aangelegde tuin waar het heerlijk is om veel tijd te spenderen, is dit een huis om verliefd op te worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fijne locatie van deze woning, in een leuke buurt met tal van voorzieningen dichtbij. Kortom, een unieke kans om jouw woondromen waar te maken!

Over de ligging en de buurt: Deze instapklare woning is gebouwd in 2014 en gelegen aan de IJzertijd in Oosterhout. Het huis bevindt zich in de leuke en kindvriendelijke buurt Vrachelen. Met de fiets bereik je diverse natuurgebieden, waaronder de Vrachelse Heide. Op korte afstand bevinden zich ook enkele sportvoorzieningen. Het levendige centrum is met de fiets bereikbaar. In het hart van Oosterhout vind je winkelcentrum Arendshof. Dit overdekte winkelcentrum voorziet jou van meer dan 60 winkels, die variëren van bekende ketens tot winkels van lokale ondernemers. Voor een hapje of drankje kun je terecht bij een van de gezellige restaurants, cafés en terrassen in het centrum. Op loopafstand tref je de dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool en bushalte aan. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. Zowel de A27 als de A59 bevinden zich op korte afstand.

Indeling van de woning:

Begane grond: Via de ruime voortuin is de voordeur van deze prachtige woning te bereiken. Na het betreden van de woning kom je terecht in de entreehal, die toegang biedt tot een luxe afgewerkte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, kasten, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De royale woonkamer is voorzien van een schitterende, lichte laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn hoogwaardig afgewerkt in rustige tinten. Dankzij de grote raampartijen geniet je hier van een aangename lichtinval. De raampartij aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne open keuken. De uitgebreide keuken staat in een U-vorm en kenmerkt zich door de hoogglans witte keukenkastjes en het stijlvolle werkblad. In deze keuken van Schüller keukens is de volgende apparatuur aanwezig: vaatwasser, oven, gasfornuis (ATAG), koelkast, Quooker en warmhoudlade. Alle apparatuur, met uitzondering van het gasfornuis, is afkomstig van Siemens.

Eerste verdieping: De gestoffeerde trap in de entreehal biedt toegang tot de ruime overloop van de eerste verdieping. Middels de overloop bereik je de trap naar de tweede verdieping, de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Van de drie slaapkamers op deze verdieping, zijn er twee aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. Alle kamers beschikken over een mooie vloer van laminaat en fraai afgewerkte muren en plafonds. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een eigen, royale inloopkast. Alle slaapkamers genieten van een overvloed aan natuurlijk licht. De badkamer heeft een centrale ligging op de eerste verdieping. Deze ruimte is royaal en opgezet en straalt een en al luxe uit. Op de vloer vind je lichtgekleurde tegels en de wanden zijn levendig gekleurd. Je treft hier een toilet, badmeubel met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche met regendouche en stoomfunctie aan. De badkamer wordt verlicht met inbouwspots en is uitgerust met vloerverwarming.

Tweede verdieping: Via de trap op de eerste verdieping bereik je de overloop van de tweede verdieping. Deze overloop biedt toegang tot de vier en vijfde slaapkamer en de wasruimte. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn ruim, hebben een laminaatvloer en zijn voorzien van keurig afgewerkte wanden en plafonds. Beide slaapkamers hebben toegang tot een berging. Dakkapel aan de achterzijde en 2x dakramen aan de voorzijde. Op de tweede verdieping van het huis is ook een wasruimte gelegen. Hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuin: Het huis heeft een grote en fraai aangelegde tuin, die bestaat uit zowel tegels als groen. Een klein deel van de tuin is voorzien van houten vlonders. Door de hoeveelheid beschikbare ruimte, heb je de mogelijkheid om meerdere loungeplekken te realiseren. In deze tuin is het dan ook heerlijk toeven als het zonnetje schijnt. Door de schutting en hoge beplanting is het er uitstekend beschut, waardoor je volop privacy ervaart. Vanaf de tuin heb je toegang tot een houten berging. Deze berging is ruim genoeg voor het opbergen van (tuin)spullen en het stallen van fietsen. Afgesloten achterom via de voorzijde.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning: • Instapklare woning met grote tuin met vrij uitzicht • Hoogwaardige afwerking en volledig geïsoleerd • Vijf slaapkamers, uitgebreide keuken en luxe sanitair • Royale erker en veel lichtinval • Vloerverwarming in badkamer • Centrum op fietsafstand • Diverse voorzieningen binnen handbereik • Energielabel: A • Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 237
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 237
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout