Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een fijne eengezinswoning die helemaal instapklaar is, en die je dus meteen kunt betrekken? Dan is dit fraaie woonhuis aan de Van Dubbelmondestraat in Oosterhout (Noord-Brabant) zeker een aanrader. Deze ruime tussenwoning biedt onder meer een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken, uitgebouwde bijkeuken, drie volwaardige slaapkamers, een grote zolderruimte, een stijlvolle badkamer en een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. Recentelijk zijn veel aspecten van dit huis vernieuwd. Zo zijn de tuinen in 2021 gerenoveerd en is in dat jaar ook de uitbouw geplaatst. Daarnaast zijn in 2017 de keuken en het toilet vernieuwd, net als het stucwerk, de vloeren en de zolderruimte. Deze woning heeft bovendien een ideale ligging: in een rustige woonwijk, maar wel vlak bij alle essentiële voorzieningen en het gezellige stadscentrum.

Ligging Als je graag op een rustige locatie woont in een ruim opgezette buurt, maar wel graag dicht bij de levendigheid van een stadscentrum vertoeft, dan is de locatie van deze woning ideaal. Aan de Van Dubbelmondestraat woon je immers op een rustig woonerf. Het huis zelf is alleen via een autovrij paadje te bereiken. Daarnaast zijn er volop kleine en grotere groenstroken en parkjes in de buurt. Tegelijkertijd woon je op korte (wandel)afstand van basisscholen, supermarkten en winkels. Het gezellige centrum van Oosterhout bereik je zelfs in enkele minuten lopen. Dat geldt ook voor het aangrenzende Winkelcentrum Arendshof. Verder zijn de dichtstbijzijnde bushaltes aan het uiteinde van de Van Dubbelmondestraat. Reis je met de auto? Dan doe je er ongeveer slechts vijf minuten over om de oprit naar de A27 te bereiken. Houd er wel rekening mee dat aan de Van Dubbelmondestraat een parkeervergunningensysteem van toepassing is.

Begane grond Via een keurig paadje door de toch al uitstekend onderhouden voortuin bereik je de voordeur, die onder een handige deurluifel zit. Eenmaal binnen kom je eerst terecht in een nette entree. Hier vind je naast de meterkast voldoende garderoberuimte.

Vanuit de entree heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer die dit huis rijk is. Grote raampartijen aan weerszijden zorgen hier voor veel lichtinval. Het raam aan de voorzijde is v.v. een sunscreen (2023). De woonkamer is bovendien voorzien van een fraaie houten vloer. Een strak ogende L-vormige keuken maakt eveneens deel uit van het woongedeelte. Deze open keuken van het merk Brugman Keukens is uitgerust met volop moderne inbouwapparatuur, en wel in de vorm van een vaatwasser, inductiefornuis (allebei van AEG), oven, magnetron, koelkast en vriezer. Verder is het woongedeelte aan de achterkant uitgebouwd. In deze in 2021 gerealiseerde uitbouw is een extra keukenblok geplaatst.

Aan de zijkant van de woonkamer vind je tenslotte nog de toegangsdeur tot een portaal. Daar vind je links de trapopgang en rechts een separate toiletruimte, waar je gebruikmaakt van een zwevend toilet.

Eerste verdieping Zodra je op de eerste verdieping aankomt, beland je eerst op een centrale overloop. Van hieruit zijn vervolgens drie volwaardige slaapkamers te bereiken, waarvan er twee van aanzienlijke grootte zijn. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van mooie laminaatvloeren, die net als het stucwerk op de muren rustgevende kleuren hebben. Twee slaapkamers zijn voorzien van een airco installatie (2022).

Op de tussenverdieping tref je verder een stijlvolle badkamer. Hier kun je genieten van een heerlijk ligbad, uiteraard met doucheaansluiting. Daarnaast zijn en fraai wastafelmeubel en een zwevend toilet voorhanden. De aansluiting en afvoer voor een douchecabine zijn aanwezig.

De gehele verdieping is v.v. rolluiken.

Tweede verdieping De bovenste verdieping van deze woning is ook via een vaste trap bereikbaar. De zolder bestaat in feite uit één grote ruimte, al zijn her en der verschillende afgesloten bergingen aanwezig. Op zolder vind je ook aansluitpunten voor een wasmachine en een wasdroger.

Tuin Door in de uitbouw een schuifpui open te schuiven verschaf je jezelf toegang tot de achtertuin, die in 2021 helemaal vernieuwd is. In deze op het oosten gerichte tuin is voornamelijk betegeling te vinden, al zijn er ook enkele borders geplaatst. Achterin is het heerlijk vertoeven onder een terrasoverkapping. Deze maakt deel uit van dezelfde constructie als een grote berging. Van daaruit heb je vervolgens weer toegang tot het paadje dat achter deze huizen langs loopt.

Kenmerken • Fraaie eengezinswoning op ideale locatie, op een rustig woonerf in de wijk Strijen, maar wel op korte afstand van het sfeervolle stadscentrum van Oosterhout (Noord-Brabant). • Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is stijlvol afgewerkt. • Woning met veel recente vernieuwingen, waaronder de tuinen en uitbouw (2021) en de keuken, toilet, stucwerk, vloeren en zolderruimte (2017). • Sfeervolle woonkamer met extra veel ruimte dankzij uitbouw aan de achterkant. • Open keuken met volop moderne inbouwapparatuur. • Drie volwaardige slaapkamers. • Grote, flexibel inzetbare zolderruimte. • Stijlvolle badkamer met heerlijk ligbad. • Keurig aangelegde voor- en achtertuin. Achtertuin met berging en fraaie veranda. • Bouwjaar: 1974

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 125
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 125
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout