Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklaar, een fijne ligging en met carport. Deze zeer complete gezinswoning is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd en met de vloerverwarming als hoofdverwarming is dit huis "warmtepomp ready"! Kindvriendelijke ligging aan groenstrook met een ideale (fiets)verbinding naar ASML en High Tech campus.

Welcome in your new family home in a green surrounding. This house is ready to move in and has energylabel B, underfloor heating and a carport with charging possibility. Ideal (bicycle) connection to ASML and High Tech campus!

Indeling

Begane grond

Entree, hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegang tot woonkamer met open keuken. Door de ligging aan de groenstrook zonder directe overburen ervaar je hier veel privacy. De open keuken is uitgerust met gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, diepvrieskast, koelkast en een geïntegreerde vaatwasmachine. Deur naar tuin en terras.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de grote hoofdslaapkamer over de volle breedte, de originele indeling met drie slaapkamers is eenvoudig terug te brengen. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare tweede verdieping met voorzolder en ruime slaapkamer 4 met dakkapel.

Tuin

Op het zuiden gelegen achtertuin met carport en berging.

Bijzonderheden

- Voorzien van spouwmuur-, dak- en vloerisolatie - De slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken - Carport met laadmogelijkheid - Volop vrije parkeergelegenheid voor een tweede auto - Volledige nieuwe meterkast geplaatst in 2022, cv combiketel eveneens vernieuwd in 2022

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars