Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Van den Poelstraat 13 te Geertruidenberg. Zeer nette en complete gezinswoning gelegen in een rustige woonwijk met op loopafstand winkels en de monumentale markt van Geertruidenberg. Deze woning is voorzien van een verandaoverkapping en een grote vrijstaande berging. De diepe keurig aangelegde achtertuin is op het noordwesten gelegen.

Deze woning is gelegen op een perceel van 154 m² eigen grond en heeft een woonoppervlakte van ca.110 m² en een inhoud van ca. 365 m³. Het bouwjaar van de woning is 1974.

De gehele woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing HR++. Aan de voorzijde is tevens nog een markies geplaatst en aan de achterzijde is er een overkapping aangebouwd. Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel Remeha Tzerra (bouwjaar 2016).

In 2016 is de woning voorzien van kunststof kozijnen en de voor- en achterdeur zijn in 2023 in het kunststof geplaatst. Ook de begane grond vloer is recent voorzien van een PVC vloer en ook recent heeft er traprenovatie plaatsgevonden. De keukeninrichting dateert uit 2012, vaatwasser vernieuwd in 2020. De overkapping is aangebouwd in 2016. De zolderkamer is door middel van een systeemwand gesplitst en zodoende beschikt de woning nu over maar liefst 5 slaapkamers!!!

Indeling van de woning:

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, geheel betegelde toiletruimte met duoblok en een fonteintje, toegang tot de zeer ruime Z-vormige woonkamer met gerenoveerde trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer heeft grote raampartijen met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een recent gelegde PVC vloer en gestucte wanden en plafond. Aan de achterzijde is de ruime open keuken met lichte keukeninrichting in hoekopstelling geplaatst. Deze is voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigschouw, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping:

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot 3 zeer ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, handdoekradiator en een wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van structuurwandafwerking.

2e Verdieping:

Middels een vaste trap te bereiken zeer ruime voorzolder met de opstelling van de Remeha Tzerra HR cv-combiketel en aansluitpunt voor de wasmachine en de droger. De voorzolder geeft toegang tot de 4e en 5e slaapkamer met grote dakvensters. Ook zijn er nog diverse bergruimtes achter de schotten.

Tuin/berging:

Verzorgde geheel omsloten achtertuin gelegen op het noordwesten met aangebouwde overkapping. De tuin is verzorgd onderhoudsarm aangelegd met buitenkraan en een stenen berging voorzien van elektra. Voorts een deur naar de achterom/brandgang.

In de straat zijn er volop openbare parkeergelegenheden en ook een speeltuin is in de directe omgeving gelegen.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 154
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 154
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek