Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden en geïsoleerde tussenwoning met 4 slaapkamers welke is gelegen op een kindvriendelijke en mooie locatie in de populaire woonwijk Brabantpark. Deze leuke eengezinswoning is gelegen op korte (fiets-) afstand van diverse winkelcentra, het historische stadscentrum van Breda, het centraal NS-station, onderwijsinstellingen, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen. De Barnsteenstraat is een groene straat waar enkel bestemmingsverkeer komt.

Bouwjaar:1958; Woonoppervlakte: ca. 107 m²; Inhoud: ca. 370 m³; Perceeloppervlakte: ca. 129 m².

Algemeen: De woning is gemoderniseerd, het dak en de vloer zijn geïsoleerd en alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing (HR). De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout op de begane grond en in kunststof op de verdiepingen. De woning beschikt over energielabel C. Voor de verwarming en warmwater wordt gebruik gemaakt van een HR combi-ketel. Aan de achterzijde beschikt iedere verdieping over zonwering en rolluiken op de begane grond.

Indeling

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, verdiepte trapkast met meterkast, toiletruimte met toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. De ruime woonkamer kenmerkt zich door een prettige lichtinval en heeft glad gestuukte wanden en plafonds. Via een loopdeur is er toegang tot de achtertuin. De keuken met rechte keukenopstelling beschikt over ruim voldoende kastruimte, een spoelbak, close-in boiler, vijfpits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, vriezer met drie laden en elektrische oven.

Eerste verdieping: Overloop, vaste trap naar de zolderverdieping en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I met laminaatvloer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer II met laminaatvloer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer III met laminaatvloer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is volledig betegeld. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel met meubel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping: Voorzolder met opstelling van de HR combi-ketel, bergruimte, opstelplaats voor de wasapparatuur en toegang tot de zolderslaapkamer. Slaapkamer IV voorzien van laminaatvloer. De kamer beschikt over een dakkapel aan de achterzijde.

Tuin: Achtertuin is gelegen op het zuiden. Door de diepte van de tuin is er altijd een plekje zon en schaduw te vinden. De tuin is fraai aangelegd met sierbestrating, terras, en vaste beplanting. Achter in de tuin beschikt de woning over een stenen berging voorzien van elektra. De tuin is bereikbaar middels achterom. Aan de achterzijde beschikt de woning over een zonnescherm.

Algemeen: - Deze woning is goed onderhouden en gemoderniseerd - Uitstekende isolatie zorgt voor Energielabel C. - Kindvriendelijk en rustig gelegen en toch op korte fietsafstand van binnenstad en Centraal station. - Deze woning wordt aangeboden met ERA garantie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars