Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit soort huizen komen niet vaak te koop dus ons makelaarshart gaat hier weer sneller van kloppen. Deze tweekapper met 4 slaapkamers is aan de rand van het centrum gelegen, compleet gerenoveerd en in een hedendaagse stijl volledig gemoderniseerd. Extra pluspunten zijn de grote oprit met carport + berging en de fraaie tuin met uniek bijgebouw dat geschikt is als werkruimte aan huis maar wat ook een ideale chillruimte is voor je kinderen.

Begane grond: Verzorgd aangelegde voortuin en riante oprit met carport + achterom. Overdekte entree naar de ontvangsthal met bordestrap en luxe afgewerkt toilet. Vanuit de hal kom je in de centraal gelegen open keuken met kookeiland en bar. De luxe-, maatwerk inrichting is modern- en strak met een marmeren aanrechtblad als eyecather. De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Direct aan de keuken grenst een praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en toegang tot de achtertuin. De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met strak stucwerk, inbouwspots en een design betonvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming (gehele begane grond). Er is een zitgedeelte met elektrische sfeerhaard en aan de achterzijde zijn er openslaande tuindeuren naar het terras. De achtertuin is fraai aangelegd met 2 terrassen, gazon, berging en borders. Direct aan de woning is het terras deels overdekt en aangelegd met een gevlinderde betonvloer welke is doorgetrokken in de oprit. Achterop het perceel staat een 2e (berg)ruimte welke net als de andere berging mooi is afgewerkt met gepotdekseld hout. Deze 2e ruimte is multifunctioneel te gebruiken. Op dit moment is er een gezellig thuiscafeetje in gemaakt met eigen toilet, een 2e gedeelte is in gebruik als berging en kantoor.

1e verdieping: Overloop naar 3 slaapkamers en de gemoderniseerde badkamer met wandcloset, grote inloopdouche en badmeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping (zolder): Vaste trap naar voorzolder met bergruimte in de knieschotten en opstelling van de c.v.-combiketel. Ruime 4e slaapkamer met dakkapel, bergruimte, airco en meubel met wastafel.

Bijzonderheden: • Super fijne ligging aan de rand van het vernieuwde centrum en met het mooie Don Boscopark als overbuur. Met alle winkels, horeca, de gezellige Markt en ook de basisschool op loopafstand. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus. Zowel met de auto (middels de nieuwe N69) of op de fiets binnendoor (snelfietspad Valkenswaard - Waalre). De bushalte (naar Eindhoven) ligt ook om de hoek. • Energielabel A! De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 16 zonnepanelen. Compleet nieuw dak, kunststof kozijnen met HR++ glas en nieuwe begane grondvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. • Multifunctioneel bijgebouw achter in de tuin met 2e eigen oprit. Ideaal als hobbyruimte, voor je beroep aan huis of als chillruimte voor je kinderen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 391

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 391

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars