Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN IDEALE INSTAPKLARE WONING IN DE WIJK PARADIJS HAAGSE BEEMDEN

Ontdek een thuis waar comfort en ruimte samenkomen, perfect voor het dynamische gezinsleven. Deze twee onder één kapwoning in de groene wijk Paradijs Haagse Beemden is een perfecte plek voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en families die verlangen naar meer ruimte en rust. Met een uitgebouwde woonkamer, een achtertuin aan het water, en een energiezuinig karakter, biedt dit huis een harmonieuze balans tussen luxe en duurzaamheid.  Het groene energielabel A, de 12 zonnepanelen en het gasloze comfort maken het plaatje compleet voor de toekomst.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Instapklare twee onder één kapwoning, klaar om jouw gezinsverhalen te huisvesten.
Uitgebouwde woonkamer met een moderne open keuken, waar licht en ruimte de hoofdrol spelen.
Achtertuin aan het water, voor idyllische zomeravonden en serene ochtendkoffies.
Energiezuinig label A en gasloos, voor een toekomstbestendig en comfortabel thuis.
Eigen oprit, voor twee auto´s.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Je komt de woning binnen via de hal die leidt naar de lichte woonkamer uitgebouwde woonkamer met plafondhoge raampartijen.  De open keuken is modern met een groot  kookeiland met bar, voorzien van alle inbouwapparatuur die koken tot een plezier maakt.  De centrale plek in het huis waar plaats is voor een grote eettafel.  De bijkeuken is een handige ruimte voor huishoudelijke apparaten.

De ruime en moderne badkamer is in 2020 geheel vernieuwd en biedt een luxe gevoel met een ruime inloopdouche, een breed wastafelmeubel, een vrijhangend toilet en een designradiator 

De vier slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een opgroeiend gezin of ideaal voor een thuiswerkplek, hobby´s of logees . De tuin aan het water is een fijne plek om te genieten van de buitenlucht en te ontspannen onder de overkapping of maaltijden klaar te maken in de buitenkeuken. 

In 2010 is de woning grondig verbouwd en recent zijn er 12 zonnepanelen geïnstalleerd met garantie tot maar liefst 2041 wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het huis.

EEN OMGEVING DIE VEEL TE BIEDEN HEEFT

De wijk Paradijs Haagse Beemden staat bekend om zijn groene karakter en rustige sfeer. Voorzieningen zoals het winkelcentrum Heksenwiel, scholen en sportclubs liggen op loopafstand. Het centrum van Breda is zowel met openbaar vervoer als met de auto of fiets goed bereikbaar.

EEN HUIS DAT VOELT ALS EEN THUIS

Met een woonoppervlakte van 138m2 en een perceeloppervlakte van 249m2 is er genoeg ruimte voor iedereen. De tuin ligt op het noordoosten en biedt zowel zon als schaduw.

Benieuwd naar deze woning? Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit huis biedt een praktische en energiezuinige basis voor jouw gezin. Maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 517

Overige

Perceel oppervlakte 249
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 517

Overige

Perceel oppervlakte 249
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda