Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Bastenakenstraat 7, Breda

Deze tussenwoning biedt volop potentie om er jouw droomhuis van te maken! Met een ruime woonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping, is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning beschikt over een energielabel C en een tuin op het oosten, perfect voor een ontspannen buitenleven.

INDELING

BEGANE GROND

Betreed de woning via de entree en kom binnen in de ruime woonkamer. Deze biedt veel mogelijkheden voor een gezellige zithoek en een eethoek. De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van basisvoorzieningen.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. Daarnaast is hier ook de badkamer gesitueerd, voorzien van een douche en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich een vierde slaapkamer bevindt. Deze ruimte kan dienen als slaapkamer, maar ook als hobbyruimte, kantoor of speelkamer, afhankelijk van jouw wensen.

BUITENLEVEN

De woning beschikt over een tuin op het oosten, waar je kunt genieten van de ochtendzon en heerlijk kunt ontspannen. Deze buitenruimte biedt mogelijkheden voor tuinieren, buiten eten en spelen.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

Bastenakenstraat 7 is gelegen in een prettige en kindvriendelijke buurt in Breda. Op korte afstand vind je diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in de natuur.

KORTOM

Deze tussenwoning aan de Bastenakenstraat 7 biedt volop potentie om er jouw eigen plek van te maken. Met ruimte voor het hele gezin, een tuin op het oosten en een energielabel C, ben je verzekerd van een comfortabele en gezellige woonomgeving. Maak van deze woning jouw thuis en geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 162
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 162
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda