Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraai gelegen 3-kamerappartement met ruime woonkamer en open keuken gelegen op de tweede verdieping in de wijk De Kroeten. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een zongunstig balkon dat te bereiken is vanuit de woonkamer. Uiteraard is er in het complex een lift aanwezig. Door de gunstige ligging zijn winkelcentrum Heksenwiel, het NS-station Prinsenbeek en diverse uitvalswegen zoals de snelweg A16 gemakkelijk en snel te bereiken.

Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte ca. 72 m² Inhoud: ca. 215 m3 Balkon ca. 6 m² Energielabel A

LIGGING EN OMGEVING Het complex is gelegen in de wijk De Kroeten en heeft een zongunstig balkon dat op het zuidoosten is gesitueerd. In de directe omgeving bevinden zich voorzieningen zoals (basis)scholen, winkelcentrum Heksenwiel, een gezondheidscentrum, bibliotheek en het sportpark. Via de nabij gelegen uitvalswegen is er een goede en vlotte verbinding met het stadscentrum van Breda en de snelweg A16. Ook het NS-station Prinsenbeek (ca. 4 autominuten) en het NS-station Breda Centraal (ca. 8 autominuten) zijn goed bereikbaar, ook per fiets en bus.

BOUWKWALITEIT Het complex en het appartement zijn met hoogwaardige materialen gebouwd en volledig geïsoleerd (dak- en gevelisolatie en dubbel glas). De buitenkozijnen zijn in hardhout uitgevoerd en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton hetgeen zorgt voor een optimale geluidsisolatie. Het appartement wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Er is een lift aanwezig in het complex.

SERVICEKOSTEN De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaars (V.v.E.) bedragen ca. € 156,- per maand. Hierin zijn o.a. inbegrepen: opstalverzekering, schoonmaak en elektra van de gezamenlijke ruimten, lift, dagelijks onderhoud en reservering voor het toekomstig onderhoud van het complex.

INDELING

BEGANE GROND

Centrale hal met entree van het complex, brievenbussen, trapopgang en toegang tot de lift; gezamenlijke fietsenberging; parkeerplaatsen.

INDELING APPARTEMENT – 2e VERDIEPING

Hal met entree van het appartement, meterkast (8 groepen + aardlekschakelaar), kast met de unit stadsverwarmingsinstallatie (huur), video-intercom; betegeld toilet met wandcloset en fonteintje; slaapkamer I met TV-aansluiting (ca. 2.70 x 4.70 m); slaapkamer II (ca. 1.80 x 4.30 m.); moderne badkamer (ca.1.80 x 2.70m) met ligbad met douchekraan en -scherm, wastafel met planchet en spiegel en aansluiting wasmachine; woonkamer met deur naar het grote balkon (ca. 3.40 x 2.00m) aan de voorzijde, zongunstig op het zuidoosten gesitueerd en fraai uitzicht over het water (ca. 5.75 x 5.60/3.20m); vergrote open keuken met moderne L-vormige inbouwkeuken welke is v.v. onder- en bovenkasten, spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, rvs wasemkap, combi-oven, vaatwasmachine en koelkast (ca. 2.70 x 1.60m); inpandige bergkamer met unit mechanische ventilatie (ca. 1.80 x 1.50m).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 216

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 216

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars