Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit prachtige woonhuis aan de Knieberglaan 14 in Landgraaf, gebouwd in 1989 en onlangs helemaal met smaak en goede materialen gemoderniseerd.
Voor gezinnen die op zoek zijn naar ultiem comfort en luxe in een eigentijdse setting, is dit woonhuis aan de Knieberglaan 14 in Landgraaf een absolute droomplek. Kom snel een kijkje nemen en ontdek zelf de mogelijkheden die deze villa te bieden heeft!
De ligging in de groene en geliefde wijk Nieuwenhagen maakt dit plaatje helemaal compleet.

Wat heeft deze woning allemaal te bieden:
* ruime woonkamer met een hele fijn lichtinval en fijne sfeer;
* luxe keuken met kookeiland;
* 5 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond en 1 in het souterrain;
* moderne, luxe badkamer op de begane grond en de tweede badkamer op de verdieping;
* souterrain met sauna, bar-biljartruimte, royale berging, multi-functionele ruimte en inpandige dubbele garage;
* ruime tuin rondom, met luxe zwembad, tuinhuis en overkapping;
* winkels, zorgvoorzieningen en scholen op korte afstand;
* fijne wijk, rustige straat met veel groen.

Interesse gekregen? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige villa aan de Knieberglaan 14.

Bij binnenkomst op de begane grond word je begroet door een royale hal voorzien van woonbeton met vloerverwarming. Deze vloer loopt over in de woonkamer. De L-vormige woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen aan meerdere zijden. We zien hier glad gestucte wanden en plafonds, mooie stalen deuren. Het zitgedeelte van de woonkamer is sfeervol en voorzien van een gashaard. Het schuine, hoge plafond met houtafwerking heeft een hele warme uitstraling.

Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar, ook weer via een mooie stalen deur. Deze gesloten ruimte van ca. 16 m² is voorzien van een royaal kookeiland. Hieraan wordt gekookt, maar het biedt tevens een zitplek om gezellig aan te schuiven. De luxe keuken is voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, een vaatwasser, koelkast, koffiemachine, stoomoven én combi-oven magnetron.
Vanuit de eetkamer geeft een schuifpui toegang tot de tuin, met overkapping direct aan de woning.

Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar met een deur naar de tuin. Hier vinden we een tweede aanrecht met een tweede vaatwasser. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen.

Op de begane grond is verder nog een ruime slaapkamer, met en-suite badkamer én en-suite walk-in closet. De slaapkamer is ruim 16 m² en is voorzien van een parketvloer en is voorzien van een airco. Deze slaapkamer heeft een heel fijn uitzicht op het groen aan de voorzijde van de woning. De luxe badkamer heeft een vrijstaand ligbad, een inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel.

Terug in de hal zien we verder nog de toiletruimte, ook volledig, smaakvol gemoderniseerd en voorzien van zwevend toilet en fonteintje.

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, een tweede badkamer en een handige werkruimte. Of je nu behoefte hebt aan een studeerkamer, speelkamer of extra slaapplekken, hier is ruimte voor iedereen in het gezin.

Alle slaapkamers zijn ruim en hebben een speelse indeling. Alle drie mooie kamers, mooie strak afgewerkt en voorzien van mozaïek, houten vloeren. Een vierde kamer is momenteel in gebruik als werkruimte. Door het grote raam, wat zicht geeft op de zitkamer beneden is er vanuit deze ruimte contact met de ruimte op de begane grond. Onder de schuine daken is op deze verdieping voldoende bergruimte en zelfs ruimte voor een inloopkast.

Op deze verdieping is een tweede badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Een toiletruimte is separaat op deze verdieping. Een van de slaapkamers heeft een airco.

Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze villa ook over een souterrain dat je versteld doet staan. Een sauna om heerlijk in te relaxen, met douche, een bar-poolruimte om te genieten van gezellige avonden met vrienden en familie.
Daarnaast heeft deze verdieping nog een slaapkamer, en een ruime tussenruimte te gebruiken als speelruimte, zitruimte of werkplek.

Tenslotte is er nog een royale garage van ruim 31 m² én een ruimte momenteel in gebruik als berging, ook nog eens 33 m².

De villa is omgeven door een prachtige tuin rondom met een heerlijk zwembad, een overkapping direct aan de woning en achterin de tuin een houten tuinhuis met nog een extra overkapping. Het zwembad is 7 x 3 meter en voorzien van automatisch lamellendek en warmtepomp, welke van stroom wordt voorzien door de zonnepanelen op de buitenberging.

Hier kun je eindeloos genieten van het buitenleven, of het nu zomer of winter is.

* de hele woning, incl. tuin is in 2023 en 2024 gerenoveerd en gemoderniseerd;
* de hele woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
* de begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming;
* de meterkast is in 2023 vernieuwd en tevens alle schakelmateriaal in de woning;
* alle kozijnen zijn in 2023 geschilderd door een erkend schildersbedrijf.

Tot slot:
* Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

* Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 337
Inhoud woonhuis 1487.31
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 31.38
In overleg Ja
Hellend dak leisteen
Perceel oppervlakte 802
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 92
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 337
Inhoud woonhuis 1487.31
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 31.38
In overleg Ja
Hellend dak leisteen
Perceel oppervlakte 802
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 92
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bij Diana makelaardij