Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN BIJ DEZE WONING. WENST U TOCH OPGENOMEN TE WORDEN OP DE RESERVELIJST STUUR ONS DAN EEN MAIL.

Energiezuinige, instapklare tussenwoning gelegen in een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk 'Biesdonk'. De woning beschikt over een definitief energielabel A, 8 zonnepanelen (2019), 4 ruime slaapkamers, modern sanitair, sfeervolle woonkamer met halfopen keuken en verzorgd aangelegde achtertuin (2018) op het zonnige westen met berging, fraaie overkapping en een achterom. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen, winkels, scholen en sportgelegenheden.

LIGGING EN OMGEVING De woning is gelegen in een rustige, verkeersluwe straat in de wijk 'Biesdonk'. Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum Hoge Vucht, enkele (basis)scholen en diverse sportvoorzieningen (Sportboulevard Wisselaar – Kunstijsbaan). Het bruisende stadscentrum van Breda met de Grote Markt, gezellige uitgaansgelegenheden, de Pathé bioscoop en het Chassé Theater zijn op fietsafstand gelegen. De verbindingen met de uitvalswegen naar de A16, A27 en A59 zijn uitstekend.

BOUWKWALITEIT Het woonhuis is degelijk gebouwd met gebruikmaking van spouwmuren. De woning is voorzien van een volwaardig isolatiepakket, 8 zonnepanelen en beschikt hierdoor over een definitief energielabel A. Voor de verwarming en warm water wordt gebruik gemaakt van de stadsverwarming (huur EUR 84,18 per kwartaal.). Nagenoeg alle raam- en deurkozijnen (behalve de Velux dakramen) én de dakkapel zijn uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof met (elektrisch bedienbaar) rolluik. De voordeur en keukendeur beschikken niet over een rolluik.

TUIN De zeer verzorgd aangelegde en speels ingedeelde achtertuin (2018) is gelegen op het zonnige westen en voorzien van een elektrisch zonnescherm, verhoogd terras met sierbestrating, borders met beplanting, waterkraantje aan de achtergevel, diverse zitgedeeltes en verlichtingspunten. Achterin de tuin is een fraaie overkapping (met heater) gelegen waar je tot laat in de avond lekker kan relaxen. Vanuit deze overkapping is toegang tot de achterom en berging (ca. 8m2) (voorzien van licht/elektra). De voortuin van de woning is eveneens verzorgd aangelegd in 2018 en biedt middels een looppad toegang tot de woning. Daarnaast beschikt de voortuin over borders met beplanting en een containerhok.

INDELING: BEGANE GROND: Entree/hal met pvc vloer, praktische trapkast met vernieuwde meterkast, garderobenis met bergkast waarin de doorstroomunit van de stadsverwarming is gesitueerd, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer middels een dubbele deur.

TOILETRUIMTE (geheel betegelde) toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje.

WOONKAMER De (doorzon) woonkamer (ca. 8.07 x 3.49m.) is voorzien van een hoogwaardige pvc-vloer en geniet veel lichtinval middels de grote (kunststof) kozijnen. Aan de achterzijde staat de woonkamer in directe verbinding met de keuken en de tuin middels een toegangsdeur.

KEUKEN De (half)open keuken met plavuizenvloer in hoekopstelling (ca. 3.46 x 2.12m.) is voorzien van alle gemakken waaronder een 5-pits gaskookplaat (incl. wokpit), koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, rvs spoelbak, oven, afzuigkap en diverse onder- en boven (op)bergkasten. Via de keuken is middels een toegangsdeur de tuin te bereiken.

EERSTE VERDIEPING: Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de slaapkamers en badkamer.

SLAAPKAMER I Royale (ouder) slaapkamer I (ca. 4.52 x 3.50m.) aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijn met dubbele beglazing en (elektrisch bedienbaar) rolluik.

SLAAPKAMER II Slaapkamer (ca. 3.49 x 2.15m.) eveneens gelegen aan de achterzijde gelegen en voorzien van een kunststof kozijn met dubbele beglazing en (elektrisch bedienbaar) rolluik.

SLAAPKAMER III Slaapkamer (ca. 3.32 x 3.52m.) gelegen aan de voorzijde en voorzien van een wastafel met meubel, laminaatvloer en kunststof kozijn met dubbele beglazing en (elektrisch bedienbaar) rolluik.

BADKAMER Moderne badkamer (ca. 2.25 x 2.10m.) met vrijhangend closet, royale inloopdouche, wastafel met dubbele kraan en meubel en een designradiator.

TWEEDE VERDIEPING: Voorzolder met de opstelplaats voor de wasmachine en een aparte opbergkamer met Velux dakvenster en omvormer voor de zonnepanelen. Vanuit de voorzolder is toegang tot slaapkamer IV.

SLAAPKAMER IV Royale slaapkamer met Velux dakvenster, kunststof dakkapel met (elektrisch bedienbaar) rolluik, laminaatvloer en veel bergruimte achter de schotten aan weerszijde van de kamer.

BIJZONDERHEDEN - Rustig gelegen tussenwoning in de kindvriendelijke woonwijk "Biesdonk". - Heerlijke tuin op het zonnige westen met overkapping, vrijstaande stenen berging en een achterom. - Woning is voorzien van definitief energielabel A. - Voorzien van 4 slaapkamers. - 8 zonnepanelen (2019)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda