Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ROYALE TUSSENWONING met een weelderige achtertuin van maar liefst 22 m2 diep, waar u alle ruimte heeft om uw groene vingers de vrije loop te laten! De woning is voorzien van een lichte woonkamer, keuken, badkamer en maar liefst 4 slaapkamers. Deze woning wacht om uw persoonlijke stempel te ontvangen. Wordt dit uw droomwoning? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: De woning is gelegen in één van de prachtige groene straten van Vleuten. Op loopafstand treft u het kleine winkelcentrum met diverse supermarkten, drogisterijen, een bakker en diverse eetgelegenheden. U treft op loop- of fietsafstand diverse basisscholen en op fietsafstand de middelbare scholen in Vleuterweide of Maarssen. Wilt u heerlijk wandelen of fietsen? Het Lint is hier een uitstekende route voor! U kunt eveneens een prachtige wandeltocht maken bij Landgoed Haarzuilens waar u verrijkt word door de cultuurhistorie.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Vleuten ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Vleuten heeft verbindingen met Utrecht en Woerden. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de ruime voortuin komt u bij de hal van de woning. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en biedt een vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De hal is voorzien van de meterkast, een toilet met fontein (voorzien van ventilatie) en een trapkast.

Woonkamer: De lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de achtertuin en is voorzien van een sfeervolle openhaard. Doordat de woonkamer aan de voor- en achterzijde is voorzien van grote raampartijen kunt u de hele dag genieten van het natuurlijke daglicht en u kunt via een openslaande deur de achtertuin bereiken.

Keuken: Via de hal bereikt u de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een vriezer (tafelmodel), een combi-oven (2023), een vaatwasser (2023), een keramische kookplaat met afzuigkap en een spoelbak met kraan. De keuken is voorzien van inbouwspots en biedt een 2e deur naar de achtertuin.

Tuin: Welkom in de royale achtertuin, waar een oase van groen en rust samenkomen. Geniet van het buitenleven door de meerdere zitplaatsen in de tuin. In de zomer bent u omringd door kleur en bieden de bomen een gezellig hoekje in de schaduw. Elk seizoen brengt nieuwe kleuren aan de bomen en planten met zich mee in de achtertuin. Deze droomtuin heeft de perfecte ligging op het zuiden waardoor u kunt genieten van de ochtendzon maar ook tot in de late uurtjes. De achtertuin is voorzien van een berging en een achterom.

Garage/Berging: De vrijstaand stenen berging is te bereiken via een loopdeur in de achtertuin en voorzien van verlichting. De ruime berging is ideaal om tuingereedschap, tuinkussens en zelfs nog fietsen op te kunnen bergen.

1e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, een separate wasruimte en een vaste trap naar de 2e verdieping. De overloop is voorzien van een separaat 2e toilet.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is op dit moment in gebruik als werkkamer. De slaapkamer is voorzien van een groot raampartij en een dubbele kast met bergruimte erboven. Slaapkamer 2: De (master) slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast met schuifdeuren.

Wasruimte: De wasruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting, een wastafel en een klein raampje.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel met spotjes en een handdoekradiator.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3e en 4e slaapkamer en is voorzien van een cv-ruimte en bergruimte achter een de schotten.

Slaapkamers: Slaapkamer 3: deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is op dit moment in gebruik als werkkamer. Slaapkamer 4: Deze slaapkamers is eveneens gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een inbouwkast met 2 deuren, een wastafel en een riante zelfgebouwde houten kast. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Een riante woning van ca. 127 m² middenin Vleuten. - Een prachtig diepe achtertuin van maar liefst ca. 22 m²! - De achtertuin is gelegen op het zuiden. - De woning is voorzien van een sfeervolle openhaard. - De woning is voorzien van een aparte wasruimte en een aparte cv-ruimte. - De woning is voorzien van 4 slaapkamers, waarvan 3 ruime slaapkamers. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Bosch). - Gehele woning voorzien van dubbel glas. - Energielabel: C. - Elektra: meerdere groepen en aardlek is aanwezig. - Buiten geschilderd in: 2018. - Supermarkten, drogisten en eetgelegen op loopafstand! - Basisscholen op loop- en fietsafstand. Verkoper vertelt: Na 53 jaar hier te hebben gewoond is het tijd voor onze volgende stap. We vonden het heerlijk om in het voorjaar en zomer van onze voor- en achtertuin te genieten, die weer prachtig in de bloei stonden. We hebben destijds ook gekozen om hier te komen wonen omdat alles op loopafstand bereikbaar is maar toch heerlijk rustig wonen was.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 421

Overige

Perceel oppervlakte 244

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 421

Overige

Perceel oppervlakte 244

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen